Over Dennis

Hoi, ik ben Dennis.

Ik ben geboren in november 1991 te Amsterdam. In mijn dagelijks leven ben ik docent NaSk/Scheikune op de CSB in Amsterdam-Buitenveldert.
Daarnaast heb ik uiteraard ook hobby’s: volleyballen & paardrijden. Met volleyballen heb ik van augustus 2016 t/m april 2017 ook echt bij een volleybalvereniging gespeeld. Vanaf mijn 7e t/m mijn 23e heb ik paardgereden op een manege. Daarnaast heb ik ook enkele maanden een eigen paard gehad met iemand anders. Wegens samenloop van omstandigheden is dat helaas geen succes geworden. Nu rijd ik een hele mooie Friese merrie bij sinds juni 2017.

Tot slot vind ik het leuk om websites te maken, zoals deze blog. Maar ik heb ook een website voor het onderwijs gemaakt. Deze is te vinden op www.natuurkundescheikunde.nl. Ik probeer op een vernieuwende en uitdagende manier het onderwijs aan leerlingen aan te bieden.

Bedankt dat je een bezoekje brengt (of hebt gebracht) aan mijn persoonlijke blog. Voel je vrij om op artikelen op deze blog te reageren. Wil je liever 1-op-1 een vraag, opmerking of suggestie kwijt? Dan mag je ten alle tijden contact met mij opnemen via mijn contactpagina.

Toedeloe & tot de volgende keer!