Pip en Karlijn op bezoek bij Venne

Zaterdag 3 maart 2018 zijn mijn oudere nicht (Karlijn) en kleine achternichtje (Pip) bij Venne op bezoek geweest. En dat was heel erg gezellig!

Ik heb sinds een klein jaartje weer contact met Karlijn. En dat is super leuk! Zij heeft dus een dochter Pip. En die zit sinds enkele maanden ook op paardrijden. Dus de klik is er dan al snel. Zo ben ik al eens bij een wedstrijdje van Pip wezen kijken. Het is echt een top-amazone in spe! En toen heb ik ook eens verteld over Venne. Tsja, dat maakte Pip wel heel nieuwsgierig. Dus heb ik toen ook nog wat foto’s laten zien. Pip vond Venne echt heel tof. En wat bleek nou? Friese paarden zijn een van haar lievelingspaarden! Dus vervolgens hebben we met elkaar afgesproken dat ze een keertje mee zou gaan naar Venne.

En zaterdag 3 maart was de dag dat Karlijn en Pip met mij mee zouden gaan naar Venne. Het was wel wat aan de koude kant, maar gelukkig niet zo koud als de afgelopen dagen. Eerst hebben we Venne even gepoetst. Nou ja, we … Vooral ik. Pip was nog wat te klein voor Venne en Karlijn vond het op een afstandje ook prima. Vervolgens gezadeld en in de rijbaan even een paar stap- en drafoefeningen gedaan. Ik wilde ook even ervaren hoe fris Venne zou zijn, want ze stond immers al een paar daagjes stil in verband met de ijzige kou. Maar dit ging allemaal prima.

Vervolgens mocht Pip op Venne en heb ik hun saampjes, aan een longeerlijn, meegenomen naar buiten. We hebben lekker 45 minuten rond gestapt in de kou. En zelfs ook twee kleine stukjes gedraafd! En op het laatste stuk hebben Pip en Karlijn ook nog even geruild. Ook Karlijn vond het super leuk en krijgt ook steeds meer de kriebels om misschien toch maar eens te gaan paardrijden. Echt leuk om te zien hoe ze allebei van Venne genoten!

We hebben elkaar beloofd nog een keertje af te spreken, alleen dan wel wanneer het iets warmer is.
Hier vind je nog enkele foto’s die Karlijn gemaakt heeft tijdens het buitenritje van Pip en Venne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *