Ik ben een bedreven persoon. In mijn woordenboek komt het woord 'probleem' niet voor. Problemen zijn voor mij uitdagingen die vragen om passende oplossingen. En met mijn bedrevenheid probeer ik altijd die uitdagingen zo goed mogelijk uit te werken, waarbij functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en perfectie voor mij met elkaar verbonden zijn.

Kortom, weinig uitdagingen zijn mij te gek. Ik denk graag mee. En mocht de uitdaging toch te groot zijn voor mij, zal ik dit ook altijd eerlijk met je delen.

Dennis Niekel-van Welie

Eigenaar vanWelie.net

Webdesigner

Als webdesigner denk ik graag mee met de mogelijkheden die een website kan bieden voor jou als persoon of bedrijf. Samen ontdekken we de behoeften en vertalen we deze naar een online identiteit.
Meer informatie

Onderwijs & ICT

Als docent scheikunde & ict-coördinator heb ik de prachtige uitdaging om het onderwijs en & ict zo optimaal mogelijk met elkaar te verbinden. Het onderwijskundige leerproces zo goed mogelijk ondersteunen door de krachtige digitale wereld voor leerlingen en docenten.
Meer informatie

Actualiteiten

PG Styling heeft een nieuwe website

Van een website die het niet meer deed, naar een compleet nieuwe website. De afgelopen tijd heb ik samen met Peggy, de eigenaar van PG Styling, hard gewerkt aan een nieuwe website. En het resultaat mag er zijn. Peggy is erg blij met haar nieuwe website en is zeer trots op het resultaat. Ook ik […]

Lees verder
ChatGPT - Wel of niet gebruiken in het onderwijs?

Onderwijsland is op dit moment in de ban van ChatGPT. Terecht of niet? Dat laat ik voor nu even in het midden. Met deze blogpost wil ik je meenemen in mijn bevindingen van ChatGPT en hoe ik hierover denk.

Lees verder
Quodari - Het privacyvriendelijke social media platform

Met Quodari krijg je weer zelf de regie over je privacy en wat je met je familie, collega's, vrienden en kennissen deelt. Door te connecten met mensen die je echt kent, kan jij met een gerust hart weer een waardevolle momenten op het internet delen. En daarbij komt dat je stopt met betalen middels je […]

Lees verder
Laad nog meer berichten ...
vanWelie.net
Dennis Niekel-van Welie

KvK: 78002087
IBAN: NL 57 KNAB 0502 2489 71

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram